lördag, mars 05, 2011

Bosse och Husse !!

Det går kanon bra med nya hunden , är ju lite spännande när man skall ta över en helt okänd hund på 18 månader man vet ju aldrig vad det är , men den här hunden är hur lugn som helst fast han har haft en lite brokig uppväxt . Vi har gått i valptankar en längre tid , men så såg jag en annons på blocket ett jourhem för hundar . Så jag kontaktade dom och berättade lite vad vi hade tänkt oss , men dom hade inget för tillfället som vi kunde tänka oss . Men fick tips av henne som jag pratade med att det var en tjej i Kramfors som skulle göra sig av med en sådan som vi hade tänkt oss , fick telefonnummer till henne så jag ringde och pratade med henne , hon berättade lite om hunden och skickade bilder , vi blev eld och lågor både käringa och jag :)  den var lite långt borta men hon erbjöd sig för att komma ner med hunden till dalarna , då passade hon på att hälsa på bekanta i krokarna samtidigt ,  glad blev jag för det då slapp vi åka och hämta hunden ;) Kul att kunna göra en insats för ett djur som inte har det så lätt , jag hatar när djur far illa , men dess värre så är det många som gör det i vår värld :(

2 kommentarer:

Johnny Storfan sa...

Jävla fin vovve! Va e de för raser i den? Ser ut som en rottweilerblandning? Kanske med schäfer? Hur som så var den pampig!

Hade själv en schäfer/rottweiler i 14,5 år innan hon dog ihjäl och de var helt klart min bästa vän! Även haft dobbermann och en avkomma av dom två som mitt ex fick med sig.
Fan va tomt de blev utan vovvar... :(
Men nu ska jag vara vovvefri ett bra tag känns de som. Fisket har tagit över mitt liv så jag har inte tiden som behövs för vovvelivet ;) Fast...käringa skulle ju kunna ha den när jag e på sjön förstås...hm... ;)

Team Hk sa...

Tjena mannen , schäfer/rottweiler är alldeles rätt gissat ;) den är redan efter dom här dagarna lika trogen vän som våran gamla hund som vi haft i åtta år . Hundar kräver en massa tid så är det , men när jag är på mina fiskeäventyr så är dom hemma med käringa :) hon tycker lika mycket om hundar som en annan så det är aldrig några protester när jag fiskar , hade man inge pass åt dom då gick det inte att ha dom , det går ju inte att lägga ner fisket iaf :)