torsdag, april 05, 2012

Färdig fiskat för denna gång !

Provade bågarna några timmar , tröga var dom hände ingenting på botten mete som jag började med . Åkte hem en sväng för att äta lite och for sedan tillbaka , provade då med drag men det var lika segt till en början som metet , gick in i en del av tjärnen som isen låg kvar i det var så pass så det gick att kasta lite i en ränna , provade en riktig klassiker och kastade upp draget på isen för att sedan dra den över kanten så att den ploppar , och det fungerade även denna gång som så många gånger förut , pang en båge kunde inte låta bli att hugga . Förr när jag var en riktig regnbågsjägare så brukade man passa på att prova alldeles vid is lossningen och då brukade det vara giftigt att slänga upp betet på isen och dra ner det så att det ploppade det brukade ge fisk ;) .

4 kommentarer:

Anders Berg sa...

Nam, ser gott ut!!

Ari Fotobloggen sa...

Den skall nog smaka bra , jag får steka den i mycket smör , då blir det gott ;) . Glad påsk och skitfiske på dig framöver .

Anders Berg sa...

Glad påsk. Har isfisket överstökat nu så får äntligen börja pyssla med trolling utrustningen :). Tror att laxsäsongen kommer igång ett par veckor tidigare i år.

Ari Hannu sa...

Kul , du får väl ut och dra storfan ;)
Skitfiske på dig .