söndag, februari 28, 2010

Plotter !!!!!


Velar hela tiden , svårt att bestämma vilket plotter jag skall ha . Vet inte om jag skall köpa en med stor skärm eller om man skall nöja sig med en fem tums skärm , blir ju betydlig mycket billigare med alternativ två :) jaja får väl se när jag har funderat färdigt vad det blir av det hela .

9 kommentarer:

No shit on the dragon sa...

Kör med större än 5 tum, vi kör dubbla 7:or fungerar mycket bättre när man går i full fart än vad våran 5 gjorde tidigare.

Team täpp sa...

Jag kör me 2st 5 tummare! 1 plotter + 1 kombimaskin.funkar bra!!

Ari Team Hk sa...

No shit on the drago
Tjena , jag har lagt ut lite krokar på en Lowrance 7000 c , får se vad det blir av det . Visst är det bättre ju större skärm man har , får mycket bättre överblick , det som talar i mot storskärmarna är priset :) skitfiske på dig .

Team Täpp
Hade ett navman plotter förut en fem tummare och ekolodet som jag har är ett Lowrance 510 c funkar det också , men nu när jag ändå skall ha ett nytt plotter så har jag lite funderingar att gå upp på skärmstorlek bara för att få lite bättre överblick utan att behöva soma hela tiden när man vill se ett lite större åmråde , men det får inte kosta hur mycket som helst då får det vara . Om det inte blir något av med 7000 c , då blir det nog en Lowrance 5150 c.
Skitfiske .

Team Elofpage sa...

Satsa på en större skärm än 5 tum! Du får mycket bättre överblick, bl.a. när du kör på i lite hastighet. Pengaskillnaden är ju inget du kommer att våndas över när du väl köpt plottern :-)
Mvh/ Mattias

Ari Team Hk sa...

Ja nog lutar det åt en större skärm , har man bara köpt det ja då spelar pengarna ingen roll det har du rätt i HeHe . Får väl se vad det blir för någe

No shit on the dragon sa...

Kolla i staterna det är halva priset på tex lowrance lcx-27c. //Mvh Jocke

Ari Team Hk sa...

Tjenare Jocke , ja det är ju mycket billigare där , men det blir så struligt om man har otur att det havererar på en gång . Blir så krångligt att skicka till baka prylarna , och inte är man så slängd på språket heller så att man kan ringa och prata med dom om man behöver förklara något :)Nä det är säkrast att hålla sig på hemma plan :)

No shit on the dragon sa...

Jo det är sant men håller prylarna i 3 år så har man känat 7000:- Ruskiga på slag på prylarna i svearike.

Ari Team Hk sa...

Jo nog är det på slag på prylarna , men med min otur så går den väl sönder inom en vecka :)