söndag, maj 30, 2010

Ekolod från HELVETE !!!!!!


Jag blir tokig på mitt ekolod , får inte skiten att fungera som det skall . Är med stundtals för att sedan balla ur totalt , blir bara en massa färg på skärmen helt ihopkletat , har haft problem ända sedan jag monterade lodet på silvern , har haft givaren i alla jävla lägen men ingenting verkar hjälpa . Jag får väl skicka in givaren till Sportmanship så får dom kolla om givaren har gett upp .

5 kommentarer:

Team Knight riders. sa...

Har ett Lowrance x125.Samma skit det med.

Team Hk sa...

Ja dessa modeniteter :) men det är inte alls ovanligt att givarna ger upp .

Perra sa...

Är det begagnat? Jag har ett LCX 25 C funkar klockrent men som sagt givaren din kan ha gett upp.

Anonym sa...

Givarna ger upp! jag fick byta min förra året och då hade den gått ca 4 år. Nu har jag bytt båt till en annan silver och den nya givaren har troligen gett upp den med. För jag har samma symtom som på den gamla som gav upp. Troligen så har den fått stryk när jag slet bort den från den gamla båten. Känsligare än vad man tror!!! Bara till att byta för mig med.

Team Hk sa...

Tjenare Perra .

Jag köpte den ny för några år sedan ,
har varit skitnöjd med detta ekolod , Lowrance gör bra grejer . Men när jag monterat det på nya båten så får jag inte till det . Pratade med sportmanship och det kunde vara givaren som har gett upp, så jag kall skicka in den för kontroll .


Tjenare Petri
Det är inge roligt när man skall behöva jävlas med grejer :( tydligen är dom känsliga för riktig kyla också , kan tydligen knäcka dom . Vintern som var så hade vi kyla så det räcker till och blir över , det var kanske det som tog död på min givare .