onsdag, november 17, 2010

Larm !!!!!Nu sitter larmet där , så nu har man både brandlarm och inbrottslarm med kamera bevakning . Känns väl lite tryggare när man är bortrest och är på jobbet med att ha huset bevakat .

2 kommentarer:

Johnny Storfan sa...

Ja idagens skitsverige behövs de nog larm. Blir mer å mer skit häruppe också. Kändes jävligt tryggt för några år sen när jag hade 3 vovvar hemma av raserna Schäfer/rottweiler, och en dobbermannhane och deras avkomma.Förvisso snäll men vaktade "familjen" å hemmet (och bilen) utav bara helvete. Idag finns dom inte kvar i livet tyvärr och de e väl den enda stora nackdelen med mitt fiske att de tar så mycke av min tid så jag har inte tid för nån vovve längre... :/ Annars e de nog ett av de bästa tänkabara larm man kan ha ;)
Vi får hålla tummarna att ditt nya larm aldrig behöver utlösa mannen!
Ha de gött!

Ari sa...

Tjenare Johnny
Ja nog är en stöddig hund ett bra larm , men som det är idag så händer det sorgligt nog att dom jävlarna skadar hunden eller så tar dom livet av den i värsta fall , dom bär ju vapen för det mesta numera . Det är bedrövligt att man måste slänga ut tusental kronor på att skydda sina dyrt förvärvade prylar :( ja man får hoppas att larmet aldrig behöver gå .
Ha det gött Mannen .