tisdag, december 25, 2012

Snow Trek 60 !

Jaha då blev det till att köpa en ny pulka , Snow Trek 60 Måtten 150 x 60 x 30 . Denna pulka skall det väl vara bra bärighet på , bör gå bra även i djupsnö med dom måtten . Det blev en dyrbar lärdom när man pratar med folk som inte vet vad dom talar om :( , pulkan jag köpte för ett tag sedan är totalt väderlös i djupsnö när den är lastad , skär ner för det minsta lilla och tippar :( . Men i tomma går den skit bra , det är ju det man strävar efter eller hur :( , så den handlaren som rekommenderade den åt mig kan inte ha provat den över huvud taget i djupsnö , eller så ljög han för mig det lilla svinet :( .

4 kommentarer:

TEAM RINI sa...

Tjena Ari
Jag har en sådan pulka den funkar kanon man får med sig allt på den isborr,isbill,ved beteshink och även en pimpelskrylla jag har satt mina spöhållare längst bakdet är två plywood skivor med hål i som jag skruvat rakt över pulkan.
M.V.H TEAM RINI

Ari Hannu sa...

Tjenare !
Det låter alla tiders ;) tack för informationen .
Mvh Ari

johan jakobsson sa...

Hej Ari! Ser ut att vara samma typ av pulka som jag har. Nu kan du nog ta med dig allt du behöver och ändå ha plats för lite " gäddhäng" på vägen hem. :-) Johan J '

Ari Hannu sa...

Ja denna pulka skall väl bli bra Johan ;) .// Ari