tisdag, maj 06, 2014

Ursuit !

Är det någon som har info om denna modell av Ursuit dräkt ? . Om någon har erfarenhet av just Ursuit Easy så maila eller skriv i bloggen om för och nackdelar , tacksam för all info jag kan få ;) .

4 kommentarer:

anders bladh sa...

Väldigt smidig att röra sig i, lätt och luftig att ha på sig. Har badat med den i 2 gradigt vatten en gång, då var den i alla fall fantastiskt:) Galet irriterad på huvan dock som har någon form av kardborre som sitter på höger sida och långsamt äter sig igenom till ryggraden om man vill ha huvan uppdragen. Den är lite besvärlig att ha uppdragen i halsen, men har inte provat en vanlig ursuit och vet därför inte om den är bättre eller sämre. På Easyn har du i alla fall möjligheten att inte ha kjedjan uppdragen hela tiden. En annan nackdel med ursuit upplever jag när det är riktigt jäkla kallt, muddarna vid handlederna trycker och sabbar blodflödet lite vilket gör att man lättare fryser om händedrna.

Ari Team Hk sa...

Hej Anders , tack för informationen , alltid bra att få höra + och - på prylar av personer som har erfarenhet av dom ;) .

Booster Johanzon sa...

Köpte en easy förra året och tycker den är suverän.
Lätt att komma i och mycket smidigare och säkrare än flytoverall. Känns som att ha vanliga kläder på sig.
Har provat ursuit gemino men tyckte man kände sig instängd i den.
Som Anders skrev kan den sitta åt lite runt handlederna, men jag brukar dra upp muddar lite och då blir det bättre. Alt. kan man klippa bort några mm.
Det jag kan sakna är hängslen inuti, sen hur den klara att få krokar i sig vet jag inte än. Men det var med laglappar för större hål.
Är helnöjd.

Ari Team Hk sa...

Tack så mycket för informationen Booster .