tisdag, oktober 06, 2009

Linbytargrunka :)

Jag ser att det är linbyte på gång hos vissa :) som tycker att det är tråkigt att veva på all lina , så tyckte även jag så då uppfann jag denna manick , tog en lång skruv satte på tre ihop svetsade muttrar som passar gängen på vevaxeln till rullarna , det är bara att ta bort veven och skruva dit uppfinningen och sätta den i en trådlös borrmaskin och sen är det bara att köra , tog ett rör och körde den igenom bulken och placerade den så att det blev frirull på den , sen var det ganska snabbt gjort med linbytet , funkade kanonbra och inge trött i armen blev man heller :)

Skitfiske på er där ute .

4 kommentarer:

Patrik sa...

Tack för tipset!
Det blir till att ge sig ut igaraget o snickra ihop något liknande ;-)

Skitfiske / Team Salmonizer

Ari Team Hk sa...

Det gör du rätt i , sparar både tid och armar :) det blir till och med roligt att byta lina :) men var lite försiktig med gasen när du kör borrmaskinen , kan annars bli en jävla fart på spolen :)lycka till .

Johnnys fiskeblogg sa...

Hehehe, smart! Undrar om det funkar med käringas elvisp också (menar så man int råka få en skönhetsrepa på sin kära borrmaskin, HAHA!)

Hm..Detta bör utvecklas vidare! Tänk en påspolare som går fortare än ljusets hastighet! Eller i varjefall spränger ljudvallen... Coolt! hehehe

Ari Team Hk sa...

Hehe ja nog kan du få snurr på spolen så det heter duga om du vill :)men jag rekommenderar att vara lite varsam på gasen om du vill ha ett fungerande räknevärk efter påspolningen :) och de där med elvispen kanske inte är någon dum ide HaHaHa . Skämt och sido det fungerade kanon när jag bytte lina sist , är att rekommendera .